Jos käsissäsi on arviomme, olet aina hyvässä asemassa käydessäsi kauppaa käytetyillä autoilla!

 VUOSIMALLI
 MITTARILUKEMA
 KORIMALLI
 VAIHTEISTO
 MATKAPUHELIN
 SÄHKÖPOSTI
 OLEN VÄHINTÄÄN 18-vuotias ja hyväksyn näiden verkkosivujen käyttöehdot! SMS ja Email 24 tunnissa. Arvioinnin hinta on 69 €.
 ARVIOI AUTO

Näin arvioimme autosi

1. Edellytykset

Arviomme perustuu siihen, että autosi
a) on ajokuntoinen
b) on läpäissyt katsastuksen
c) ei ole ollut käytössä taksina, tavaran- tai sairaankuljetusautona, vammaisen autona tms.
Auton myyntihinta/arvo perustuu myös siihen, että kauppaa käydään yksityisten kesken ja että myyjä ei anna ostajalle mitään takuuta.

2. Arviointityöryhmä hankkii asiaankuuluvat tiedot
Arviointityöryhmä hankkii eri rekistereistä kaikki kyseistä autoa koskevat tiedot ja tarkistaa auton historian. Se edellyttää, että autossa on vain valmistajan asentamat varusteet ja että siihen ei ole asennettu erikoisosia, ei tehtaassa eikä muun toimijan korjaamossa. Työryhmämme voi ottaa auton huomioon vain siinä tapauksessa, että se on edellä mainitussa kunnossa, joka merkitään todistukseen ja joka voi lisätä auton hintaa.

3. Hinnan tarkistaminen
Määrittääkseen auton oikean arvon tilauspäivänä arviointitiimimme vertailee sitä
a) omaan tietokantaamme
b) vastaavanlaisten autojen hintaindeksin kehitykseen
c) vastaavanlaisten autojen myynti-ilmoituksissa oleviin hintoihin, sekä internetissä että sanoma- ja autolehdissä. Myös autonvälittäjien hinnat otetaan huomioon, vaikka ne eivät koske yksityisten markkinoiden hintoja. Arvioinnin yhteydessä autoa verrataan kymmeneen vastaavanlaiseen autoon ja tehdään korjauksia edellä mainittujen seikkojen perusteella, minkä jälkeen lasketaan keskiarvo.
d) vastaavanlaisten myynnissä olevien autojen markkinahintoihin, jotka on korjattu Suomen verojen ja muiden ehtojen perusteella.

4. Laaduntarkastus
Arviointityöryhmämme suorittaa tehtävän tarkastamalla seuraavat arvioinnin kannalta olennaiset seikat:
a) Minkälainen on kyseisen auton/mallin odotettavissa oleva hinnan kehitys?
b) Onko arviointityöryhmällä riittävästi tietoa paikkansapitävän arvioinnin suorittamiseksi? Esimerkiksi yksityisautojen tapauksessa saatetaan tarvita erilaista arviointiprosessia, jolloin autoa ei voida arvioida. Siinä tapauksessa kieltäydymme arvioimasta autoa, mistä ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä.
c) Edellisten asiakkaidemme mielipiteet vastaavanlaisista autoista. 

5. Lopputoimet
Lopuksi arviointityöryhmämme leimaa todistuksen ja merkitsee sen kunnossa olevaksi. Tiedot lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä, sähköpostitse ja postitse. Siten arviointi on suoritettu loppuun.

TAAKSEPÄIN