Jos käsissäsi on arviomme, olet aina hyvässä asemassa käydessäsi kauppaa käytetyillä autoilla!

 VUOSIMALLI
 MITTARILUKEMA
 KORIMALLI
 VAIHTEISTO
 MATKAPUHELIN
 SÄHKÖPOSTI
 OLEN VÄHINTÄÄN 18-vuotias ja hyväksyn näiden verkkosivujen käyttöehdot! SMS ja Email 24 tunnissa. Arvioinnin hinta on 69 €.
 ARVIOI AUTO

Käyttöehdot

Käyttöehdot – arviointi alkaa, kun olet täyttänyt kaikki ensimmäisen sivun kentät, hyväksynyt ehtomme ja napsauttanut ALOITA NYT painiketta. Peruuttamisoikeus Olen hyväksynyt, että ei ole oikeutta peruuttaa tilauksen, koska palvelu alkoi ennen 14-päivän peruutusoikeuksen päätyymistä. Rastittamalla ymmärrän, että palvelu alkaa heti.

1 § Näillä verkkosivuilla kaikki arvioinnit suorittaa Northern Car Corporation LLC .

2 § Auton arvo ilmoitetaan asiakkaalle 24 tunnin kuluessa tekstiviestillä ja sähköpostitse. Northern Car Corporation LLC ei ole vastuussa asiakkaalle arvioinnin suorittamisesta näillä verkkosivuilla. Koko arviointia koskeva viestintä tulee hoitaa sähköpostitse (info@autonarvio.com).

3 § Toimitusaika: tekstiviesti + todistus ja kaikki muut asiaankuuluvat asiakirjat (lähetettävä sähköpostitse PDF-tiedostoina) 24 tunnin kuluessa (arkisin).
Kansio, jossa on arviointitodistus + tulostettu tarkistuslista, kauppaohjeet ja kauppasopimus kopion kanssa, toimitetaan postitse 2–5 arkipäivän kuluessa. Pidätämme oikeuden poiketa siitä, koska postin jakeluaika, osoitetietojen virheet tai postin katoaminen saattavat aiheuttaa viivästyksiä.

4 § Arvioinnin hinta on 69 € (sisältää posti- ja pakkauskulut ja muut kulut). Hintaan sisältyvät tekstiviesti-, sähköposti- ja arviointikulut sekä muut kulut. Arvioinnista esitetään lasku, joka on maksettava viimeistään 14 päivän kuluttua arvion toimituksesta.

5 § Sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa tilaus. Palautusoikeus raukeaa, jos hyväksyit arvioinnin alkamisen irtisanomisaikan sisällä. Emme käsittele tekstiviestillä tai sähkopostilla esitettyjä perustushakemuksia.

6 § Kaikki arviomme heijastavat käytettyjen autojen kuluttajamarkkinoita ja yksityisten välisiä kauppoja. Arviomme eivät sisällä käytettyjen autojen välittäjien pyytämiä hintoja.

7 § Arviointityöryhmä hankkii Suomen virallisista rekistereistä kaikki kyseistä autoa ja asiakasta koskevat tiedot. autonarvio.com ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

8 § Ylivoimainen este: autonarvio.com ei vastaa ennalta arvaamattomista tapahtumista, kuten matkapuhelinverkon häiriöistä/katkoksista, postin jakeluvirheistä tai käytettyjen autojen markkinoilla vallitsevasta sekasorrosta, joka voi vaikuttaa ajoneuvon nykyiseen markkina-arvoon, tai muusta vastaavasta.

9 § Arviot perustuvat edellytykseen, että ajoneuvo on ikäänsä nähden normaalissa kunnossa ja läpäissyt katsastuksen korkeintaan vuosi sitten. Lisäksi arvio perustuu edellytykseen, että ajoneuvon kauppa tehdään kahden tai useamman yksityishenkilön välillä, eli siinä ei oteta huomioon ammattimaisten käytettyjen autojen välittäjien käyttämiä markkinahintoja.

10 § autonarvio.com pidättää oikeuden kieltäytyä erikoisajoneuvojen (museoautot, uniikkikappaleet tms.) arvioinnista, joka voi osoittautua mahdottomaksi.

11 § autonarvio.com: in ja asiakkaan välinen sopimus katsotaan tehdyksi, kun asiakas hyväksyy sen ehdot rastittamalla lauseen, että hän on hyväksynyt ehdot, ja napsauttamalla ALOITA - painiketta.

12 § Valitukset on lähetettävä kirjallisesti tai sähköpostitse autonarvio.com:in käsiteltäväksi.

13 § Voimassa olevan lain mukaan ei ole peruuttamisoikeutta

Ote Pohjoismaiden kuluttaja-asiamiesten verkkokauppaa ja -markkinointia koskevasta kannanotosta (joulukuu 2009):

6.1.7. Sopimuksen teko on toteutettava niin, että kuluttajan on edettävä sopimusehtojen kautta voidakseen jatkaa sopimuksen tekemistä. Se voidaan toteuttaa esimerkiksi siten, että kuluttajan on vieritettävä sivua ehtotekstin loppuun. Vaihtoehtoisesti ehdot voivat olla linkin takana. Menettelytavasta riippumatta kuluttajan on aktiivisesti hyväksyttävä ehdot, esimerkiksi klikkaamalla rasti ruutuun. Ruutu ei saa olla esitäytetty.

Ote Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivistä 97/7/EY (6 artikla):

”3. Elleivät osapuolet ole sopineet toisin, kuluttajalla ei ole 1 kohdassa säädettyä peruuttamisoikeutta sopimuksissa, jotka koskevat

  • sellaisia palveluja, joiden suorittaminen on kuluttajan suostumuksella aloitettu ennen 1 kohdassa säädetyn seitsemän arkipäivän määräajan päättymistä, /…/

 

  • sellaisten tavaroiden toimittamista, jotka on valmistettu kuluttajan määrittelyjen mukaisesti tai jotka ovat ilmeisen henkilökohtaisia tai joita ei voida luonteensa vuoksi palauttaa edelleen myytäväksi tai jotka voivat nopeasti pilaantua tai kulua loppuun”.

14 § autonarvio.com ei vastaa mahdollisista asiakkaan syöttämistä vääristä tiedoista. Ajoneuvon arviointi perustuu asiakkaan esittämiin tietoihin.

15 § Kaikki palvelut tuottaa Northern Car Corporation LLC tai joku sen valtuutetuista myyntiedustajista.

16 § Palveluntarjoaja ei anna tästä sopimuksesta mitään muita kirjallisia tietoja kuin näissä artikloissa esitetyt.

17 § Asiakkaan tietoja suojellaan sovellettavien, tietojen tallentamiseen liittyvien EU-säädösten mukaisesti. Tietoja käytetään vain markkinointitarkoituksiin sekä palveluntarjoajaan liittyvien yritysten ja kumppanien uutiskirjeissä.

18 § Northern Car Corporation LLC ei vastaa mistään mahdollisesta taloudellisesta menetyksestä tai muusta vahingosta, joka sen tuottamista palveluista aiheutuu asiakkaalle.

TAAKSEPÄIN

 
 
   
>